ibsconsultants.nlsitemap

Voor afspraak of advies bel: +31 (78) 6250920 of mail: info@ibsconsultants.nl

IBS nu ook in te schakelen voor dakadvies!

Met ingang van 1 September 2018 is Wiebe Fokkema toegetreden tot IBS Consultants in de functie van senior adviseur en directeur van het nieuw opgerichte IBS DakConsult B.V.  IBS DakConsult B.V. is een recentelijk opgestarte zusteronderneming van IBS Consultants bv.

Binnen de bouwwereld is geveltechnisch advies­bureau IBS een belangrijke speler als het aankomt op gevel- en glastechniek.  We zijn sterk in het vertalen van de theorie naar praktische uitvoerbaarheid. Als onafhankelijk gevelspecialist kijken wij niet alleen naar de esthetische aspecten en de kosten van de gevel. Ook techniek, veiligheid, duurzaamheid, functionaliteit en onderhoud vallen onder onze expertise.

Wiebe Fokkema kan bogen op ruim 30 jaar ervaring binnen de dakenbranche. Zo heeft hij ervaring opgedaan binnen de diverse bedrijven in vele verschillende managementfuncties en met vele verschillende dakbedekkingsmaterialen. Daarnaast was hij vele jaren, naast oprichter, bestuurslid van de Verenigde EPDM Systeem Producenten (VESP) en lid van het College van Deskundigen voor de Isolatie- en Dak industrie (IsDa).

Wiebe Fokkema en de directie van IBS Consultants, bestaande uit Kees Isendoorn, Ralph van der Stel en Peter de Boer, zijn geen onbekenden voor elkaar. Al meer dan 20 jaar hebben de heren een zeer goede, vriendschappelijk band. Het samenbundelen van hun expertise en ervaring voelde voor hen als een logische stap op het juiste moment.

Met de oprichting van IBS DakConsult voldoet IBS aan de vraag van vele van haar opdrachtgevers, om hen niet alleen te ondersteunen bij de gevel maar bij het verstrekken van adviezen en oplossingen voor de gehele gebouwschil. Benieuwd wat IBS DakConsult voor jouw project kan betekenen? Klik hier voor meer informatie.