ibsconsultants.nlsitemap

Voor afspraak of advies bel: +31 (78) 6250920 of mail: info@ibsconsultants.nl

IBS DakConsult 1 jaar!

Op 1 september 2018 zag IBS DakConsult het levenslicht. Na een jaar is het tijd om de afgelopen periode te evalueren en om vooruit te kijken naar de toekomst. De groei van een nieuw bedrijf zou je kunnen vergelijken met het opgroeien van kinderen. Je hebt grootse plannen en wilt direct hardlopen maar de realiteit laat je zien dat je eerst moet kruipen voordat je kunt lopen óf rennen. Met de hulp van onze grote zus, IBS Consultants, hebben we leren lopen en zijn we op weg om te gaan rennen.

Wij zien de toekomst met vertrouwen tegemoet. Door onze kennis en ervaring wordt IBS DakConsult steeds vaker gevraagd om volledige renovatie projecten vorm te geven en te zorgen voor de kwaliteitsbewaking gedurende het uitvoeringsproces. Naast het basis advieswerk op het terrein van de verschillende dakbedekkingsmaterialen en systemen zullen wij ons in de toekomst steeds meer richten op adviezen ten aanzien van multifunctionele daksystemen.

Benieuwd wat IBS DakConsult kan betekenen voor jouw project?

Stuur gerust een mailtje naar onze dakconsultant Wiebe Fokkema (w.fokkema@ibsdakconsult.nl) , dan neemt hij zo snel mogelijk contact met je op.