ibsconsultants.nlsitemap

Voor afspraak of advies bel: +31 (78) 6250920 of mail: info@ibsconsultants.nl

Martijn Driesse

Functie: Adviseur
Opleiding: Bouwkunde

In februari 2012 begon ik bij IBS begonnen als stagiaire. Ik ontdekte dat IBS vaak als intermediair opereert tussen de theoretische benadering van bijvoorbeeld een architectenbureau en de praktische benadering van een bouwbedrijf. De functie als intermediair past bij me. Bovendien bood IBS groei- en ontwikkelingsmogelijkheden. Hierdoor besloot ik na mijn opleiding in dienst te treden. De diversiteit aan werkzaamheden, projecten en klanten hebben me veel kennis en ervaring opgeleverd in de kwaliteitsborging van gevelconstructies en het onderzoeken van gevelproblemen.

Het bijzondere aan IBS vind ik dat de consultants alle talen spreken en in iedere fase van een project kunnen acteren. We begrijpen wat de architect, de ontwikkelaar, de bouwondernemer of de bouwvakker wil. We nemen een neutrale positie in en proberen een consensus te behalen die voor iedereen voordelig is of tot de optimale situatie leidt.

Ik verwacht dat de gevel van de toekomst wordt geproduceerd in geautomatiseerde en gerobotiseerde processen. Gevels worden steeds vaker in een fabriekshal gemaakt en minder op de bouwplaats zelf. Dat levert een voordeel op als we in de toekomst een groter tekort krijgen aan vakmensen in de bouw. Daarnaast zijn er nieuwe ontwikkelingen zoals het digitaliseren en leasen van gevels met een alles-in-één pakket. Die veranderingen maken ons vak leuk en creatief.

Mail: m.driesse@ibsconsultants.nl
Telefoon: 078 – 62 50 920
Mobiel: 06 – 12 86 50 53